Pohjois-Suomen Alopecia- ja vitiligoyhdistys

Pohjois-Suomen Alopecia- ja vitiligoyhdistys ry toimii alopeciaa ja vitiligoa sairastavien edunvalvonta- ja tukijärjestönä Pohjois-Suomen alueella. Yhdistys toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Yhdistyksen toimeenpanevana elimenä toimii hallitus.

Yhdistyksemme pääasiallinen tehtävä on tarjota vertaistukea.

Vertaistukitapaamiset

Yhdistyksen järjestämissä vertaistukitapaamisissa voit olla juuri se ihana oma itsesi ja löytää muita kaltaisiasi. Uudet jäsenet tapahtumiin otetaan aina ilolla vastaan. Osan tapahtumista yhdistys järjestää myös jäsenten lisäksi heidän läheisilleen, sillä molemmissa sairauksissa myös läheiset joutuvat kohtaamaan sairauden.


Toiminta-alue

Yhdistyksen toiminta on laajentunut toiminta-alueen laajetessa. Nykyinen alue on Lappi, Pohjois-Pohjanmaa, Keski- Pohjanmaa ja Kainuu. Edelleen toiminta on keskittynyt voimakkaasti Ouluun ja Rovaniemelle, koska molemmat ovat alueittensa keskuksia. Mutta jäsenten aloitteet tapahtumien järjestämisestä muillekin paikkakunnille otetaan ilolla vastaan. 


Toiminnan mahdollistaa jäsenmaksut ja avustukset

Yhdistyksen toiminnan mahdollistaa STEA:n vuosittain myöntämä avustus yhdistystoiminnan tukemiseksi sekä jäsenmaksutuloista saatava osuus. STEA:n avustus haetaan vuosittain ja sen määrä mitoitetaan yhdistyksen toiminnan laajuuden ja aktiivisuuden mukaan.Tule mukaan toimintaan!

Jäsenmäärä 31.12.2017 oli 82 jäsentä. Jos olet kiinnostunut yhdistyksestämme, ole yhteydessä yhdistyksemme puheenjohtajaan osoitteessa pohjoisen.alopeciavitiligo@gmail.com.

Yhdistys kaipaa jatkuvasti lisää vapaaehtoistoimijoita, joten halutessasi olla enemmän mukana yhteisessä toiminnassamme, tapahtumien järjestämisessä ja jos sinulla on uusia ideoita, otathan yhteyttä hallitukseemme osoitteeseen pohjoisen.alopeciavitiligo@gmail.com.

Liity ihmeessä jäseneksi ja tulee mukaan iloiseen joukkoomme nauttimaan mukavista tapaamisista!

Tietoa vertaistuesta ja yhdistyksen toiminnasta saat puheenjohtaja Liisa Pelkoselta
email: pohjoisen.alopeciavitiligo@gmail.com