Palveluntuottajat

Yhdistykset pyrkivät listaamaan sellaisia palveluntuottajia, jotka pystyvät tarjoamaan asiakkailleen ammattitaitoista ja asiantuntevaa palvelua erilaisiin hiusratkaisuihin liittyen. Peruukit ovat alopeetikoille usein myös lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineitä ja niiden valmistukseen, käyttöön ja huoltoon liittyy paljon kokemusperäistä osaamista.

Haluamme listata yrityksiä, jotka tarjoavat laajamittaisen valikoiman valmismallisia apuvälineitä, yksilöllisiä mittatilauksena valmistettavia apuvälineitä sekä erilaisia huolto- ja hoitotoimenpiteitä molemmille. Osasta listaamistamme paikoista saa myös sidontaa.

Palveluntuottajiin kannattaa olla yhteydessä ja mennä itse paikanpäälle toteamaan valikoima ja palvelut. Erilaisia apuvälineita on todella paljon ja käyttäjälleen paras ratkaisu löytyy usein vain testaamalla. Ajan myötä kertyvä käyttökokemus helpottaa uuden apuvälineen valinnassa. Jokaisella meistä on erilainen keho, erilaiset elämäntilanteet ja erilaiset tarpeet. Jos tuntuu, ettet saa yhdestä paikasta itsellesi sopivaa apuvälinettä, kokeile toista paikkaa. Kehoon kiinnitettävä apuväline on hyvin henkilökohtainen ja yksilöllinen asia. Hyvin istuvalla ja kaikin puolin itselle sopivalla yksilöllisellä apuvälineellä on suuri vaikutus alopeetikon elämänlaatuun.

Lue lisää apuvälineistä.

Palveluntuottajien yhteystiedot

Extra Hair
Saukontie 3, 68660 Pietarsaari
https://www.extrahair.fi/ 

Ihanathiukset
Viirintie 3, 01800 Klaukkala
www.ihanathiukset.fi 

Hiusextra Heinilä Oy
Kasarmikatu 6, 00140 Helsinki
www.hiusextra.fi

H. Kuokkasen Peruukkiliike Oy
Itäinen Teatterikuja 5 B 00100 Helsinki
www.kuokkasenperuukkiliike.fi

Hiusateljee Winter & Aalto Oy
Viipurinkatu 14, 00510 Helsinki
www.hiusateljeewinter-aalto.fi 

MYClips Finland / Hiusstudio Muoto
Kaivokatu 1 LT 2, 13100 Hämeenlinna
https://www.myclips.fi 

Parturi-Kampaamo-Myymälä Tazzi
Kartanonkatu 11, 30100 Forssa
p. 03-4225225
www.tazzi.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Veijo Kinnunen Oy / Peruukkipalvelu
Palvelupisteet: Lahti, Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Lappeenranta, Oulu, Turku
https://peruukkipalvelu.fi/ 

Puuttuuko yrityksesi yhteystiedot tältä sivulta tai ovatko yrityksesi tiedot muuttuneet? Ota yhteyttä osoitteeseen yhdistys@alopeciavitiligo.fi ja päivitämme tiedot.