Etelä-Suomen alopecia- ja vitiligoyhdistys

Etelä-Suomen Alopecia- ja vitiligoyhdistys ry toimii alopeciaa ja vitiligoa sairastavien edunvalvonta- ja tukijärjestönä Etelä-Suomen alueella. Yhdistys toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Yhdistyksen toimeenpanevana elimenä toimii hallitus.

Yhdistyksemme pääasiallinen tehtävä on tarjota vertaistukea.

Vertaistukitapaamiset

Yhdistyksen järjestämissä vertaistukitapaamisissa voit olla oma itsesi ja löytää muita kaltaisiasi. Uudet jäsenet otetaan aina ilolla vastaan tapahtumiin. Osan tapahtumista yhdistys järjestää jäsenten lisäksi heidän läheisilleen, sillä molemmissa sairauksissa myös läheiset joutuvat kohtaamaan sairauden.


Toiminta-alue

Etelä-Suomen Alopecia- ja vitiligo ry:n toiminta-alue on Uusimaa, Kanta-Häme, Varsinais-Suomi, Satakunta, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Keski-Suomi, Pirkanmaa, Ahvenanmaa ja uusina alueina Päijät-Häme, Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo ja Etelä-Savo.

Tapahtumia järjestetään yleensä Helsingissä, Tampereella tai Turussa. Jäsenten aloitteet tapahtumien järjestämisestä muillekin paikkakunnille otetaan ilolla vastaan. 


Toiminnan mahdollistaa jäsenmaksut ja avustukset

Yhdistyksen toiminnan mahdollistaa STEA:n vuosittain myöntämä avustus yhdistystoiminnan tukemiseksi sekä jäsenmaksutuloista saatava osuus. STEA:n avustus haetaan vuosittain ja sen määrä mitoitetaan yhdistyksen toiminnan laajuuden ja aktiivisuuden mukaan.


Tule mukaan toimintaan!

Jäsenmäärämme on 500 jäsentä. Jos olet kiinnostunut yhdistyksestämme, ole yhteydessä yhdistyksemme puheenjohtajaan osoitteessa puheenjohtaja@alopeciavitiligo.fi.

Yhdistys kaipaa jatkuvasti lisää vapaaehtoistoimijoita, joten halutessasi olla enemmän mukana yhteisessä toiminnassamme, tapahtumien järjestämisessä ja jos sinulla on uusia ideoita, otathan yhteyttä hallitukseemme osoitteeseen yhdistys@alopeciavitiligo.fi.

Liity jäseneksi ja tulee mukaan iloiseen joukkoomme nauttimaan mukavista tapaamisista!

Tietoa vertaistuesta saat puheenjohtaja Taru Åkerfeltiltä
email: puheenjohtaja@alopeciavitiligo.fi
puhelin/tekstiviesti/whatsapp: 040 412 9462

Haluatko omalle paikkakunnallesi vertaistapaamisen? Ota yhteyttä Taruun.